თანამშრომლები
კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის სამეცნიერო პერსონალი
გვარი, სახელი | განყოფილება/დეპარტამენტი | თანამდებობა |
ბაღათურია ნუგზარი | ადმინისტრაცია, ღვინისა და ჭაჭის არყის დეპარტამენტი | დირექტორი, მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ებელაშვილი ნანა | ღვინისა და ჭაჭის არყის დეპარტამენტი | მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ხოსიტაშვილი მარიამი | კვების პროდუქტების ხარისხისა და უვნებლობის კვლევის განყოფილება | სამეცნიერო საბჭოს თავმჯდომარე, მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
გრიგორაშვილი გიორგი | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ალხანაშვილი ნაზიკო | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ქაჯაია ლუიზა | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ორმოცაძე მედეა | კვების პროდუქტების ხარისხისა და უვნებლობის კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
კოტორაშვილი ლია | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
კალატოზიშვილი ელენე | ღვინისა და ჭაჭის არყის დეპარტამენტი | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ფარჯანაძე ტრიფონი | სამეცნიერო პროდუქციის დანერგვის განყოფილება | მეცნიერ-თანამშრომელი |
ჩაჩანიძე მარინე | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
ცინაძე ზაალი | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |