თანამშრომლები
კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის სამეცნიერო პერსონალი
| გვარი, სახელი | განყოფილება/დეპარტამენტი | თანამდებობა |
| ბაღათურია ნუგზარი | ადმინისტრაცია, ღვინისა და ჭაჭის არყის დეპარტამენტი | დირექტორი, მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ებელაშვილი ნანა | ღვინისა და ჭაჭის არყის დეპარტამენტი | მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ხოსიტაშვილი მარიამი | კვების პროდუქტების ხარისხისა და უვნებლობის კვლევის განყოფილება | სამეცნიერო საბჭოს თავმჯდომარე, მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| გრიგორაშვილი გიორგი | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | მთავარი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ალხანაშვილი ნაზიკო | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ქაჯაია ლუიზა | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ორმოცაძე მედეა | კვების პროდუქტების ხარისხისა და უვნებლობის კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| კოტორაშვილი ლია | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| კალატოზიშვილი ელენე | ღვინისა და ჭაჭის არყის დეპარტამენტი | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ფარჯანაძე ტრიფონი | სამეცნიერო პროდუქციის დანერგვის განყოფილება | მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ჩაჩანიძე მარინე | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |
| ცინაძე ზაალი | კვების პროდუქტებისა და საკვები დანამატების ტექნოლოგიების კვლევის განყოფილება | უფროსი მეცნიერ-თანამშრომელი |